Page 1 of 5

It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Fri May 12, 2017 10:46 am
by cc_Darkis
Greetings Folks,

Look's like there are a few little bugs out in the wild that have gone unnoticed for quite some time....until now!

Please post in this thread with a screen shot and detailed description of any bugs you find that are minor be it related to graphics, UI or something else.

Example would be Darthos Hovering if that helps.

Major bugs should NOT be posted in this thread and deserve their own topic. As always, please do contact support in those cases first before posting.

Thanks!

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Fri May 12, 2017 10:47 am
by akerson
darthos floats on his character sheet and minh sinks

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Fri May 12, 2017 10:49 am
by Abqu
Speed runner's impact on quest time doesn't show up until you send the party, rather than being on the "send" button.

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Sat May 13, 2017 10:40 am
by Kim!
When you go to the arena and your offline honor has changed, the X button in the top right corner doesn't close the pop-up.

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Sat May 13, 2017 9:06 pm
by VeNoM0619
Fame is incorrect, not sure if related to raids, but no idea if we are getting cheated on fame.
Image

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Sun May 14, 2017 3:34 am
by bloop
with intent to remove all current avatar items without searching through the entire list i tried to do the following:

with a hat in current outfit, equip a different hat and remove that hat --> apply button breaks

this forces players to search through the entire list if they wish to reset their character to find a new look

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Sun May 14, 2017 8:43 am
by bowloftoast
When gear swapping during PVP, most times on the empty item-slot click-through, the menu shows all equipable items in inventory, including those already on other npcs. I don't keep a large inventory, and don't like clutter, so from this menu, quick temporary gear-sharing from a much-used npc to a rarely used npc, is easy (esp on breakable items for Field Repair).

Occasionally, though, you get a different menu format, and only get to see unequipped/available items. If the item i'm looking for is already on another npc, nothing shows up at all. This forces you to back right out of the click-through menu, to the general npc menu, side scroll through each npc's arena set, find out which one has the (let's say) sandals equipped, remove that piece of gear from their set so it'll show up in the limited menu, then go back to the initial npc, click thorugh, and then equip those sandals.

No idea why the menu format changes from time to time, but it is a nuisance when it does.

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Sun May 14, 2017 9:19 am
by aks47u
bowloftoast wrote:When gear swapping during PVP, most times on the empty item-slot click-through, the menu shows all equipable items in inventory, including those already on other npcs. I don't keep a large inventory, and don't like clutter, so from this menu, quick temporary gear-sharing from a much-used npc to a rarely used npc, is easy (esp on breakable items for Field Repair).

Occasionally, though, you get a different menu format, and only get to see unequipped/available items. If the item i'm looking for is already on another npc, nothing shows up at all. This forces you to back right out of the click-through menu, to the general npc menu, side scroll through each npc's arena set, find out which one has the (let's say) sandals equipped, remove that piece of gear from their set so it'll show up in the limited menu, then go back to the initial npc, click thorugh, and then equip those sandals.

No idea why the menu format changes from time to time, but it is a nuisance when it does.

Click this button Image

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Sun May 14, 2017 9:49 am
by Shiroe
aks47u wrote:Click this button Image

Oh, shiny!
There seems to be a quirk though: if heroes are questing, not only their quest gear, but also their arena gear seems to be hidden from the list of gear popup with "storage + equipped" enabled.

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Posted: Mon May 15, 2017 7:28 am
by bowloftoast
aks47u wrote:Click this button Image


I'll give it a try. ty